Loading

Dahua Akıllı Trafik Sistemleri

Dahua Akıllı Trafik Sistemleri, bilgisayar, elektronik, iletişim teknolojileri ve yönetim stratejilerinin entegrasyonuna odaklanır. Ulaşım sistemlerinin verimliliğini artırmaya yardımcı olan verileri sağlar.

• Arttırılmış güvenlik Etkili ihlal tespiti ve yaptırımı yoluyla sürücülerin trafik düzenlemelerine ilişkin farkındalığını artırarak trafik kazalarını azaltın.

• İşçilik maliyetlerini azaltın LPR ve bulanık arama gibi gelişmiş teknolojiler, polis teşkilatındaki insan gücü talebini azaltırken uygulama verimliliğini artırır.

• Verimlilik Enerji tasarrufu yaparak ve çevreyi koruyarak önemli sosyal ve ekonomik faydalar sağla, yolcu güvenliğini ve konforunu önemli ölçüde artırır.

Yönetimi: Sırada bekleyen müşteriler hakkında analiz sunar, böylece daha iyi organize olmayı sağlar.

XVR Kayıt Cihazlarının özellikleri Neler?

Elde ettiği görüntüleri kaydederken yapay zekâ kodlama teknolojisini kullanan Dahua XVR kayıt cihazları, bu sayede H.265 ve H.264 formatlarına kıyasla %50 daha az depolama alanı ve ağ trafiği yaratıyor. Üstelik Smart H.265+ teknoloji sayesinde yeni kamera satın almaksızın bitrate ve depolama alanında tasarruf seviyesini %90'a çıkarmak mümkün. Yüksek çözünürlüklü kamera görüntüsü kaydedebilen XVR, 5MP HDCVI ve 6MP IP kamera girdisini destekliyor.
Paylaş:

These Articles May Interest You

Menu
[d:yukari]