Loading

Gigaset kurumsal iletişim çözümleri

Çözüm ortağı olduğumuz Gigaset, kurumsal iletişim ihtiyaçlarınızı karşılamak için çeşitli ürünler sunan bir markadır. Gigaset ürünleri, kablosuz, SIP, analog ve video konferans telefonlarından oluşmaktadır. Bu ürünler, işletmenizin verimliliğini, kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmak için tasarlanmıştır.

Gigaset kablosuz telefonlar, size hareket özgürlüğü sağlarken, yüksek ses kalitesi ve dayanıklılık sunar. Gigaset kablosuz telefonlar, suya, toza ve darbeye karşı korumalıdır. Ayrıca, şık ve ergonomik tasarımlarıyla da göz doldurur. Gigaset kablosuz telefonlar, N720 DECT IP Multicell sistemi ile uyumludur. Bu sistem sayesinde, 30 baz istasyonu ve 100 telefona kadar genişletebilirsiniz.

Gigaset SIP telefonlar, internet protokolü üzerinden sesli iletişim sağlar. Gigaset SIP telefonlar, düşük maliyetli, yüksek kaliteli ve çok yönlü bir iletişim çözümüdür. Gigaset SIP telefonlar, HD ses kalitesi, renkli dokunmatik ekran, Bluetooth bağlantısı, kamera ve uygulama desteği gibi özelliklere sahiptir. Gigaset SIP telefonlar, Gigaset pro serisi telefonlardır.

Gigaset analog telefonlar, geleneksel telefon hatları ile çalışır. Gigaset analog telefonlar, basit ve kullanışlı bir iletişim aracıdır. Gigaset analog telefonlar, büyük ekran, rehber, arama kaydı, sesli mesaj gibi temel fonksiyonlara sahiptir. Gigaset analog telefonlar, hem ev hem de iş kullanımı için uygundur.

Gigaset video konferans telefonları, uzaktan görüntülü iletişim sağlar. Gigaset video konferans telefonları, iş seyahatlerini azaltarak zaman ve para tasarrufu sağlar. Gigaset video konferans telefonları, yüksek çözünürlüklü kamera, mikrofon ve hoparlör ile donatılmıştır. Gigaset video konferans telefonları, internet bağlantısı ile çalışır.

Gigaset kurumsal iletişim ürünlerini incelemek için Gigaset ürünleri

Paylaş:

These Articles May Interest You

Menu
[d:yukari]